Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Schadeherstel

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij MD Auto-centrum in Oss helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

Schadeherstel door
MD Auto-centrum.

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door MD Auto-centrum in Oss. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen is het raadzaam om dit te laten controleren.

Kosten & afhandeling
van uw schade.

Schade rijden is al vervelend genoeg dus wij begrijpen als geen ander dat u hulp kuntgebruiken bij de afhandeling met uw verzekering. Wij adviseren u graag.

Benieuwd naar de kosten van het schade herstel aan uw auto? Om u een zo gericht mogelijke prijs te kunnen geven, raden wij u aan langs te komen bij MD Auto-centrum in Oss. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u ontzorgen. Wij radenhet af om langere tijd door te rijden met schade omdat deze kan toenemen. Zo kan er roest optreden bij krasschade of deukschade. Meer weten over schadeherstel of graag meer advies over het herstel en de kosten?

Neem gerust contact met ons op.

Werkplaatsafspraak plannen?

Meer in onze Werkplaats

Morgen Internet – Zorgeloos Light website