Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Bandenservice

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij MD Auto-centrum in Oss helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

Onze
bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt . Dit doe t u door uw banden het juiste onderhoud te geven. Zo rijdt u niet alleen comfortabeler en veiliger, maar bespaart u ook een hoop geld.

Zomer- & winterbanden bij
MD Auto-center in Oss

Wanneer u zowel zomer - als winterbanden in bezit heeft, weet u dat u twee keer per jaar de banden dient te verwisselen naar het aankomende seizoen. Maar waarom is dit eigenlijk zo belangrijk, en hoe weet u wanneer het tijd is om te wisselen?

Zomer- en winterbanden verschillen van elkaar door de samenstelling van het rubber. Zo hebben winterbanden bijvoorbeeld een grover profiel wat zorgt voor meer grip op gladde en natte wegen. Denk aan sneeuw, ijzel en regen. Bij temperaturen onder de 7 graden presteren winterbanden beter dan zomerbanden.

Werkplaatsafspraak plannen?

Meer in onze Werkplaats

Morgen Internet – Zorgeloos Light website