Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

APK

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij MD Auto-centrum in Oss helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

APK bij
MD Auto-centrum in Oss

Waarom een APK? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen. Daarnaast is het in Europa wettelijk verplicht om auto’s ouder dan 3 jaar, jaarlijks te laten keuren.

Tijdens de Algemeen Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto nagelopen op de minimale veiligheids-en milieueisen diein Europa gelden. Hierbij kunt u denken aan het controleren van o.a. uw autobanden, schokdempers, verplichting en remmen.

Hoe gaat
een APK?

Heeft uw auto mankementen? Dan worden deze met een APK tijdig bloot gelegd, waardoor u geld kunt besparen op onderhoud. Na afloop van de keuring ontvangt u een rapport waarin staat of uw auto is goedgekeurd. Zo niet, dan geven wij aan welke mankementen dienen te worden opgelost. Een APK mag enkel door een RDW-erkendbedrijf zoals MD Auto-centrum in Oss worden uitgevoerd.

Werkplaatsafspraak plannen?

Meer in onze Werkplaats

Morgen Internet – Zorgeloos Light website